Höstpyssel

Extra insatt Årsmöte

Styrelsen för Farhults Byaförening kallar till extra insatt årsmöte i anledning av stadgeändring, den 25 augusti klockan 10.00 på festplatsen i Farhult.

Boulebanan/Festplatsen i Farhult

Då har Byaföreningens Boulebana fått sig en uppfräschning av entusiastiska medlemmar, som under torsdagens eftermiddag rensade och ansade banan. Grillen tändes upp och medhavd skaffning avåts under glatt samspråk.     Banan är nu spelbart skick.

Möbler till lån/hyra. Hyra av festplatsen

Byaföreningen har hopfällbara bord och stapelbara stolar som kan lånas av medlemmar kostnadsfritt, är du inte medlem så kostar det 500 Kr i hyra. Möblerna finns att avhämta vid festplatsen, bara att kontakta Katarina på Byaföreningens mail farhultsbyaforening@hotmail.com

Byaföreningens festplats i Farhult kan hyras till en kostnad av 500 kronor för icke medlem och 200 kr för medlem. I hyran ingår bord och stolar. Kontakta Katarina på Byaföreningens mail för att boka. farhultsbyaforening@hotmail.com

Anslagstavlorna

Det är inte tillåtet att sätta upp anslag av privat karaktär på föreningens anslagstavlor utan godkännande av styrelsens ordförande.